Rólunk

Kedves Néző!

A Kaposvár NetTV elindításával olyasvalamire vállalkozunk, amiről sokan úgy vélekednek, bukásra van ítélve. Bukásra van ítélve, mert – a média megmondó emberei, a “mainstream” szerint – érdektelen. Mi nem így gondoljuk. Mi volna hát a vállalásunk, mi az, amire nem kíváncsi a néző, esetünkben főképpen a kaposvári néző?

Nos, önmagára.

Persze a fősodor is azt állítja, hogy róluk, rólunk szólnak a műsorai, cikkei. Azt mondják, hogy rólunk szól a mindennapos bűnügyi híradás, a megcsappanó GDP és ipari termelés, a vérrel áztatott balesetes felvételek sora, a H1N1 és a többi. Rólunk szól az alkoholizmus, a drogozás, a családon belüli erőszak, a felfüggesztett és jogerős ítélet, az egekbe szökő munkanélküliség. Azt állítják, hogy rólunk szól a parttalan pártpolitikai csatározás.

Mi nem hiszünk ebben. Azt látjuk, azt tapasztaljuk, hogy legtöbbünk élete nem ezekkel a jelenségekkel írható le. A nyilvánvaló nehézségek és mindennapos küzdelmek mellett mi látjuk a szépet és látjuk a jót is. S abban is biztosak vagyunk, hogy a médiát ma uraló szemlélet téves.

Szerintünk érték egy gyermek érkezése, érték az egészség, a boldog ember, a harmóniában élő család, értékes az alkotó közösség. Valljuk, hogy a hagyományok életünk biztos pillérei, s valljuk azt is, hogy a kultúra az egyik legerősebb kapocs közöttünk. És tudjuk azt, hogy erőt, önbecsülést, hitet nyújt mindezek bemutatása.

Kedves Néző!

Ha Ön is unja a rémhíradókat, ha elege van abból, hogy a legtöbb médium olyan információkat tálal pihenés gyanánt, amelynek semmi köze az életéhez, akkor reményeink szerint jól fogja érezni magát a Kaposvár NetTV oldalain.

Mi a nézőt, a kaposvári nézőt és életét, értékeit akarjuk megmutatni.

 
 

Facebook események

Partnereink, támogatóink