Kortárs Felolvasó-színházi Fesztivál a Csikyben

Felolvasás vagy színház? Akik a tavalyi évad „felolvasós előadásait” végigkövették a Csikyben, pontosan tudják: egy idő után mintha eltűnne a papír a játszók kezéből, színházat látnak a nézők. Csütörtökön és szombaton is lesz előadás a színházban.
Május 22 és 25 között a Csiky Gergely Színház felolvasó-színházi fesztivált rendez a Kassai Thália Színházzal és a Szabadkai Népszínházzal közösen.

Minden társulat egy kortárs magyar szerző darabjából készült felolvasó-színházi előadással készül, valamint a három nap alatt a három csapat közösen is létrehoz egy produkciót – aminek különlegessége, hogy itt játszódik a városban, hiszen szerzője is kaposvári: Kerékgyártó István Rükverc című drámájáról van szó. Minden előadást beszélgetés követ az alkotókkal. A jegyárak minden előadásra egységesen 1220,- forintba kerülnek, a kísérőprogramokra a belépés ingyenes.
A Kortárs Felolvasó-színházi Fesztivál részletes programját elolvashatják itt, vagy keressék a jegyirodában a Fő utca 7. szám alatt hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 óra, szombaton 9.00 és 12.00 óra között.

 
Csatlakozz a beszélgetéshez!
 

Facebook események

Partnereink, támogatóink